Svētku galds: Jogurta panna cotta

Apollo
18 komentāri

Nepieciešams:

Svētku galds: Jogurta panna cotta

Foto: Publicātes foto

  • Jogurts bez piedevām – 400 g
  • Neliels ingvera gabals
  • Gaišais greipfrūts – 1 gab.
  • Cidoniju sīrups – 100 ml
  • Želatīns – 10 g
  • Svaigas dzērvenes – 3 saujas
  • Ziedputekšņi – 1 ēdamk.
  • Glāzes vai burciņas

Pagatavošana:

  • Traukā lej cidoniju sulu un pierīvē nelielu gabaliņu ingvera
  • Sulai pievieno želatīnu un atstāj uzbriest 5 min.
  • Izspied greipfrūtu sulu
  • Sakarsē želantīnu, sajauc ar greipfrūta sulu un jogurtu viendabīgā masā
  • Masai pievieno ziedputekšņus un lej glāzē līdz pusei
  • Panna cottu liec ledusskapī vismaz uz stundu
  • Pasniedz ar svaigām dzērvenēm
  • Aikāgaršo padoms! Jogurta bez piedevām vietā izmēģini jogurtu ar piedevām pēc savas izvēles

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

16.12.2017
Ienākt apollo.lv