Taizemiešu kokosa zupa «latviešu vēderiem»

Apollo
0 komentāru

Sastāvdaļas (4 personām): 

Taizemiešu kokosa zupa «latviešu vēderiem»

Foto: scanpix/REUTERS

3 vistas filejas gabaliņi
300 g sēņu (šampinjonu) 
200 g garneļu
4 vidēji tomāti
400 ml kokosriekstu piena
2 ēdamkarotes bambusa dzinumu
400 ml ūdens
svaiga kinza
ingvera sakne
1 paciņa taizemiešu zupas garšvielas
 
Pagatavošana:

Katliņā lejam ūdeni un kokosriekstu pienu, pievienojam garšvielas, pierīvējam nedaudz ingvera saknes vai ingvera garšvielu (ja no paciņas) un liekam vārīties. Kad sastāvs uzvārījies, pievienojam sagrieztus vistas filejas gabaliņus, garneles un tomātus, pēc apmēram septiņām minūtēm zupa jau gatava, pēdējās pievienojam gabaliņos sagrieztas sēnes.

Asākas zupas piekritēji var to papildināt ar smalki sagrieztiem sarkanajiem čili pipariem!

Var jau liet bļodiņās un virsū uzkaisīt sagrieztu svaigu kinzu!

Labu apetīti!
 
 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Jaunākais no izklaides

Vairāk

Valūtu kursi

18.08.2017
Ienākt apollo.lv