Tefteļi

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

http://www.flickr.com/photos/interno2/

http://www.flickr.com/photos/interno2/

Foto: CC Licence

500 g maltās gaļas
3 sīpoli
3 ķiploka daiviņas
baltmaizes gabaliņš
pipari
sāls
1 ola
500 ml tomātu gabaliņu sulā
eļļa

Pagatavošana:

Gaļu samīca ar olu, vienu sasmalcinātu sīpolu, izspiestu ķiplku daiviņām, sāli, pipariem, izmērcētu baltmaizi. No masas veido bumbiņas, apcep brūnas eļļā (bumbiņas pirms cepšanas var apviļāt miltos). Tefteļus liek katliņā, aplej ar tomātiem un sulu. divus sīpolus sagriež gabaliņos, apcep eļļā, kur cepa tefteļus, pieliek tomātu mērcei. Pēc garšas pieliek sāli un piparus, sautē 10 minūtes, pasniedz ar rīsiem vai vārītiem kartupeļiem.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Valūtu kursi

03.03.2015
Ienākt apollo.lv