Tefteļi

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

http://www.flickr.com/photos/interno2/

http://www.flickr.com/photos/interno2/

Foto: CC Licence

500 g maltās gaļas
3 sīpoli
3 ķiploka daiviņas
baltmaizes gabaliņš
pipari
sāls
1 ola
500 ml tomātu gabaliņu sulā
eļļa

Pagatavošana:

Gaļu samīca ar olu, vienu sasmalcinātu sīpolu, izspiestu ķiplku daiviņām, sāli, pipariem, izmērcētu baltmaizi. No masas veido bumbiņas, apcep brūnas eļļā (bumbiņas pirms cepšanas var apviļāt miltos). Tefteļus liek katliņā, aplej ar tomātiem un sulu. divus sīpolus sagriež gabaliņos, apcep eļļā, kur cepa tefteļus, pieliek tomātu mērcei. Pēc garšas pieliek sāli un piparus, sautē 10 minūtes, pasniedz ar rīsiem vai vārītiem kartupeļiem.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

23

2014. gada 23. oktobris

Vārda dienas

Dainis, Dainida, DainaJevlampija, Deimons, Deimonds, Dainors, Dainīte, Dainita, Dainārs, Dainarts, Dainars, Daimons, Daimonds, Daimona

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Skaidrs
Rīga pašreiz −4 ℃
Skaidrs

Vējš: 4 m/s

Saule lec: 08:14
Saule riet: 18:01
Dienas ilgums: 9:47

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

23.10.2014
Ienākt apollo.lv