Tītara cepetis ar kartupeļiem un puraviem

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:
tītara fileja - apmērasm 1kg
3 ēdamkarotes sviesta
sāls
pipari
3 purava kāti
0,5 l ābolu sidra
1 kg kartupeļu
2 skābi āboli
majorāns

Back to the Cutting Board

Back to the Cutting Board

Foto: CC Licence

Pagatavošana:
Gaļu nomazgā, nosusina, apcep sviestā brūnu. Cepšanai izmanto cepeštrauku ar augstām malām, kur vēlāk ceps cepeti kopā ar dārzeņiem.

Cepeti sāla un piparo, liek cepeškrāsnī 150 grādos, cep 30 minūtes.

Kartupeļus sagriež gabaliņos, puravus sagriez ripiņās, āboliem izņem serdes un sagriež gabaliņos. Dārzeņus saliek blakus gaļai un turpina cept cepeškrāsnī. Pēc 15 minūtēm gaļai un dārzeņiem uzlej sidru un 250 ml ūdens, pieliek majorānu un turpina cept vēl stundu. Lai labi garšo!

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

19.08.2017
Ienākt apollo.lv