Tomātu brusketas

Apollo
16 komentāri

Nepieciešams:

Tomātu brusketas

Foto: naotakem, CC BY-SA 2.0

1 klaipiņš itāļu čabatas
olīveļļa
tomāti
baziliks
sarkanais sīpols
sāls
pipari
balzām-etiķis

Pagatavošana:

Tomātus aplej ar karstu ūdeni, novelk mizu, sagriež mazos gabaliņos. Tomātiem pieliek sasmalcinātu sīpolu, sagrieztu baziliku, balzām-etiķi, olīveļļu, sāli un piparus.

Maizi apslaka ar olīveļļu, apcep cepeškrāsnī.

Tomātus liek uz maizes pirms pasniegšanas, lai maize nesamirkst.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

19.11.2017
Ienākt apollo.lv