Tradicionālā aukstā zupa

Apollo
45 komentāri

Nepieciešams:

Tradicionālā aukstā zupa

Foto: Panthermedia/Scanpix

  • 5 vārīti kartupeļi
  • 1 garais gurķis
  • 500 grami marinētu biešu
  • 4 vārītas olas
  • 300 grami desas
  • 2 litri kefīra
  • 1 tējkarote mārrutku
  • 1 tējkarote sinepju
  • sauja loku
  • sauja diļļu
  • sāls, pipari

Pagatavošana:

Uz rupjās rīves sarīvē marinētas bietes un olas. Gurķi, desu, kartupeļus un zaļumus smalki sagriež.

Pārlej pāri kefīru, pievieno mārrutkus, sinepes un garšvielas pēc garšas.

Liek ledusskapī uz vismaz 30 minūtēm, lai «ievelkas».

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

24.11.2017
Ienākt apollo.lv