Trīs olu rabarbera rausis

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

homo_sapiens

homo_sapiens

Foto: CC Licence

Mīklai:

3 olas
2 glāzes miltu
1 glāze cukura
2 tējkarotes cepampulvera
1 glāze kefīra
400 g rabarberu
1 ēdamkarote vaniļas cukura

Pārliešanai:

1 glāze svaigā krējuma
0,5 glāzes cukura

Pagatavošana:

Rabarberus nomizo, sagriež un apber ar pāris ēdamkarotēm cukura, atstāj, lai atsulojas. Mīklai sakuļ olas ar cukuru, pieliek vaniļas cukuru, kefīru, cepampulveri un miltus. Mīklu lej ietaukotā vai ar cepampapīru izklātā formā (23 cm). Rabarberiem nolej sulu. Rabarberus pārkaisa pāri mīklai. Cep 200 grādos 20 - 25 minūtes. Gatavību pārbauda ar kociņu. Gatavu rausi vēl karstu pārkaisa ar cukuru un vienmērīgi pārlej ar saldo krējumu.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Receptes

Vairāk

eKlase

31

2015. gada 31. janvāris

Vārda dienas

Violeta, TeklaBonaventura, Viorika, Tīksma, Tikla, Bonoventura, Bonaventūrs, Bonaventūra, Dēkla

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies, mērens lietus
Rīga pašreiz +3 ℃
Apmācies, mērens lietus

Vējš: 5 m/s

Saule lec: 08:23
Saule riet: 16:50
Dienas ilgums: 8:27

Valūtu kursi

31.01.2015
Ienākt apollo.lv