Trīs olu rabarbera rausis

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

homo_sapiens

homo_sapiens

Foto: CC Licence

Mīklai:

3 olas
2 glāzes miltu
1 glāze cukura
2 tējkarotes cepampulvera
1 glāze kefīra
400 g rabarberu
1 ēdamkarote vaniļas cukura

Pārliešanai:

1 glāze svaigā krējuma
0,5 glāzes cukura

Pagatavošana:

Rabarberus nomizo, sagriež un apber ar pāris ēdamkarotēm cukura, atstāj, lai atsulojas. Mīklai sakuļ olas ar cukuru, pieliek vaniļas cukuru, kefīru, cepampulveri un miltus. Mīklu lej ietaukotā vai ar cepampapīru izklātā formā (23 cm). Rabarberiem nolej sulu. Rabarberus pārkaisa pāri mīklai. Cep 200 grādos 20 - 25 minūtes. Gatavību pārbauda ar kociņu. Gatavu rausi vēl karstu pārkaisa ar cukuru un vienmērīgi pārlej ar saldo krējumu.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Receptes

Vairāk

eKlase

Apollo E-veikali

25

2014. gada 25. novembris

Vārda dienas

Trīne, Katrīne, Katrīna, Kate, KadrijaKetija, Kete, Keta, Keitija, Ketrija, Ketrina, Ketrīna, Kēta, Kēte, Trīna, Keita, Kecija, Katriona, Jekaterīna, Katalīna, Katarina, Katarīna, Katažina, Katerina, Katerīna, Katija, Katiņa, Katra, Katre, Katri, Katrina, Katrine, Jekaterina

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies
Rīga pašreiz 0 ℃
Apmācies

Vējš: 7 m/s

Saule lec: 08:25
Saule riet: 15:55
Dienas ilgums: 7:30

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

25.11.2014
Ienākt apollo.lv