Uzkodas - zivs lavašā

Apollo
2 komentāri

Nepieciešams:

http://www.flickr.com/photos/tasteandflavours/

http://www.flickr.com/photos/tasteandflavours/

Foto: CC Licence

500g zivs filejas
lavaša plāksnes
2 tomāti
sāls
pipari
eļļa
citrons

Pagatavošana:

Zivs fileju sagriež gabaliņos (apmēram 5x5 cm). Fileju sāla un piparo, apslaka ar citrona sulu un apcep eļļā no abām pusēm brūnu.

Lavašu sagriež gabaliņos (15x15) cm. Uz katra lavaša gabaliņa liek fileju un tomāta ripiņu. Zivi un tomāta ripiņu ietin lavašā, liek uz ietaukotas plāts ar locījuma vietu uz leju. Cep 200 grādos 5 - 7 minūtes.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

01

2014. gada 1. oktobris

Vārda dienas

Lāsma, Zanda, ZandisLasma, Lāse, Lāsmiņa, Balcers, Lāra

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Skaidrs
Rīga pašreiz +5 ℃
Skaidrs

Vējš: 1 m/s

Saule lec: 07:27
Saule riet: 18:58
Dienas ilgums: 11:31

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

01.10.2014
Ienākt apollo.lv