Vienkāršā burkānu zupa ar kariju

Apollo
8 komentāri

Nepieciešams:

Vienkāršā burkānu zupa ar kariju

Foto: Panthermedia/Scanpix

  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • 1 sīpols, sagriezts
  • 1 ēdamkarote karija pulvera
  • 400 grami burkānu, nomizoti un sagriezti
  • 800 grami dārzeņu buljons
  • 400 grami ūdens

Pagatavošana:

Eļļu ielej lielā katlā un silda uz vidēji lielas uguns. Pievieno sīpolus un sautē tos līdz tie kļuvuši mīksti. Pievieno karija pulveri un samaisa.

Pievieno sagrieztus burkānus un apmaisa. Pievieno dārzeņu buljonu un vāra līdz burkāni kļuvuši mīksti.

Burkānus un buljonu ievieto blenderī. Kad masa kļuvusi viendabīga, to liek atpakaļ katlā un klāt lej karstu ūdeni. Visu kārtīgi samaisa.

Lapu apetīti!

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

25.07.2017
Ienākt apollo.lv