Vienkārši karamelizētā vistas fileja

Apollo
18 komentāri

Garšīgi!

Vienkārši karamelizētā vistas fileja

Foto: Panthermedia/Scanpix

Nepieciešams:

  • 1 kilograms vistas filejas
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 100 grami sojas mērces
  • 2 tējkarotes tomātu mērces 
  • 200 grami medus
  • 1 ķiploka daiviņa, sasmalcināta
  • sāls, pipari
  • sezama sēklas

Pagatavošana:

Liec sildīties cepeškrāsni uz 190 grādiem.

Sagriež vistas fileju mazākos gabalos un ievieto to cepamajā traukā. Aplej ar olīveļļu, sojas mērci, tomātu mērci, medu, pievieno ķiploku, sāli un pipari un visu apviļā.

Cep apmēram vienu stundu. Kad gatavs, pārber pāri sezama sēklas.

Pasniedz kopā ar dārzeņiem un/vai rīsiem.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

25.05.2017
Ienākt apollo.lv