Viktorijas tējas kūka

Apollo
17 komentāri

Nepieciešams:

Viktorijas tējas kūka

Foto: Apollo

200 g miltu
200 g cukura
200 g sviesta
4 olas
1 tējkarote cepampulvera
šķipsniņa sāls
250 ml saldā krējuma + 2 ēdamkarotes cukura
200 g aveņu

Pagatavošana:

Mīkstu sviestu puto ar cukuru, pa vienai pieliek olas. Masai pieliek miltus, sajauktus ar cepampulveri un sāli. Mīklu liek divās ietaukotās, ar cepampapīru izklātās formās (25 cm diametrā). Cep 190 grādos 35 minūtes (gatavību pārbauda ar kociņu).

Saldo krējumu saputo ar cukuru. Starp kūkas kārtām smērē krējumu un liek avenes. Var izmantot arī ievārījumu.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Receptes

Vairāk

eKlase

Reklāma

Valūtu kursi

26.04.2015
Ienākt apollo.lv