Vistas fileja ar kariju un kokosriekstu pienu

Apollo
19 komentāri

Nepieciešams:

Vistas fileja ar kariju un kokosriekstu pienu

Foto: Panthermedia/Scanpix

  • 900 grami vistas filejas
  • 400 mililitri kokosriekstu piena
  • 400 grami konservētu tomātu gabaliņos
  • 200 grami tomātu mērces
  • 3 ēdamkarotes cukura
  • 1/2 sīpola
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 ēdamkarotes karija pulvera
  • 1 1/2 ēdamkarotes eļļas
  • sāls, pipari

Pagatavošana: 

Vistu sagriež kubiciņos un lielā traukā sajauc kopā ar sāli un pipariem.

Lielā pannā uz vidēji lielas uguns uzsilda olīveļļu kopā ar karija pulveri. Pievieno smalki sagrieztus sīpolus un piespiež ķiploku. Cep apmēram vienu minūti.

Pievieno vistu un maigi iemaisa karija eļļā. Uguni samazina līdz vidējai un apcep.

Pievieno kokosriekstu pienu, tomātus, tomātu mērci un cukuru. Visu kopā kārtīgi samaisa. Pannai liek virsū vāku un sautē, ik pa laikam apmaisot, apmēram 30 minūtes.

Pasniedz kopā ar vārītiem rīsiem.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

15.12.2017
Ienākt apollo.lv