Vistas gaļa ar āboliem un melnajām plūmēm krējuma mērcē

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Vistas gaļa ar āboliem un melnajām plūmēm krējuma mērcē

Foto: Apollo

500 g vistas filejas
200 g melno plūmju
4 āboli
400 g skābā krējuma
sāls
pipari
3 ķiploka daiviņas

Pagatavošana:

Melnās plūmes aplej ar karstu ūdeni, patur 10 minūtes, tad plūmes sagriež mazākos gabaliņos. Ābolus nomizo, sagriež daiviņās. Vistas fileju sagriež strēmelēs. Krējumam piespiež ķiploku, pieliek sāli un piparus. Ietaukotā formā liek kārtiņu vistas (pusi no gaļas), tad pusi no āboliem, pusi no plūmēm, tad otru vistas gaļas kārtu. Kārtojumu noslēdz ar ābolu un plūmju kārtiņu. Visu pārlej ar krējuma mērci. Cep 200 grādos 35- 40 minūtes. Pirmās 25 minūtes cepamtrauku pārsedz ar foliju, beigās noņem, lai virsiņa kļūst brūna.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

19.08.2017
Ienākt apollo.lv