Vistas šašliks karija marinādē

Apollo
9 komentāri

Klāt aprīlis, tāpēc nu jau pavisam drīz tiks atklāts arī gaļas cepšanas laiks! Piedāvājam gardu vistas šašlika karija marinādē recepti

Vistas šašliks karija marinādē

Foto: Panthermedia/Scanpix

Nepieciešams:

  • 2 kilogrami vistas filejas vai šķinķīšu
  • 1 liels citrons
  • 3 sīpoli
  • 3 ēdamkarotes cukura
  • 2 ēdamkarotes karija
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 170 grami majonēzes
  • vistas gaļas garšviela
  • sāls

Pagatavošana:

Sagriež sīpolus aplīšos vai pusapļos un liek lielā traukā. Saberzē tos ar cukuru un ļauj nedaudz pastāvēt. 

No citrona izspiež sulu un pievieno to sīpoliem. Pievieno garšvielas, majonēzi un ķiplokus. Visu kopā kārtīgi samaisa.

Vistas fileju sagriež gabaliņos un pievieno mērcei. Ļauj iemarinēties.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

27.06.2017
Ienākt apollo.lv