Zemenes šampanietī

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

http://www.flickr.com/photos/kfoodaddict/

http://www.flickr.com/photos/kfoodaddict/

Foto: CC Licence

300 g zemeņu
300 ml šampanieša
3 ēdamkarotes cukura
9 g želatīna

Pagatavošana:

Zemenes sagriež šķēlītēs, apkaisa ar cukuru, ļauj lai nedaudz atdalās sula.

Uzbriedinātu želatīnu sajauc ar zemeņu sulu. Zemenes kārto formiņās. Želatīna maisījumu sajauc ar šampanieti, pārlej ogām, liek aukstumā sastingt.

Pirms pasniegšanas izņem no formiņām. Formiņas uz īsu brīdi iemērc karstā ūdenī, lai vieglāk izņemt no formiņas.

Zemenes var kārtot glāzēs vai porciju trauciņos un pasniegt tajos.

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Valūtu kursi

29.03.2015
Ienākt apollo.lv