Zemeņu un ērkšķogu ievārījums

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Zemeņu un ērkšķogu ievārījums

Foto: APOLLO

1 kg zemeņu
300 g ērkšķogu
600 g cukura
citrona miziņa

Pagatavošana:

Ērkšķogas notīra, liek katliņā, kur ielej nedaudz ūdens, pavāra, tad pieliek zemenes. Ogas pavāra 5 minūtes, tad pieliek cukuru un rīvētu citrona miziņu. Ievārījumu vāra 7 minūtes. Ja veidojas putas, noputo. Ievārījumu liek burciņās, aizvāko.

 

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

26

2015. gada 26. janvāris

Vārda dienas

Ansis, Agnis, AgnetaPolikarps, Karps, Hanzija, Hanss, Agnita, Agnēze, Agneze, Agnete

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies
Rīga pašreiz −1 ℃
Apmācies

Vējš: 1 m/s

Saule lec: 08:33
Saule riet: 16:38
Dienas ilgums: 8:05

Valūtu kursi

26.01.2015
Ienākt apollo.lv