Zemeņu un ērkšķogu ievārījums

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Zemeņu un ērkšķogu ievārījums

Foto: APOLLO

1 kg zemeņu
300 g ērkšķogu
600 g cukura
citrona miziņa

Pagatavošana:

Ērkšķogas notīra, liek katliņā, kur ielej nedaudz ūdens, pavāra, tad pieliek zemenes. Ogas pavāra 5 minūtes, tad pieliek cukuru un rīvētu citrona miziņu. Ievārījumu vāra 7 minūtes. Ja veidojas putas, noputo. Ievārījumu liek burciņās, aizvāko.

 

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

25

2014. gada 25. jūlijs

Vārda dienas

Jēkabs, ŽaklīnaDžeims, Žaklina, Žaklīne, Žaks, Jākubs, Jakubs, Jakovs, Jakobs, Jakobīna, Jaceks, Džims, Džemss, Džems, Džemma, Džema, Džeimss, Orida

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Skaidrs
Rīga pašreiz +21 ℃
Skaidrs

Vējš: 2 m/s

Saule lec: 05:10
Saule riet: 21:50
Dienas ilgums: 16:40

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

25.07.2014
Ienākt apollo.lv