Zemeņu un ērkšķogu ievārījums

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Zemeņu un ērkšķogu ievārījums

Foto: APOLLO

1 kg zemeņu
300 g ērkšķogu
600 g cukura
citrona miziņa

Pagatavošana:

Ērkšķogas notīra, liek katliņā, kur ielej nedaudz ūdens, pavāra, tad pieliek zemenes. Ogas pavāra 5 minūtes, tad pieliek cukuru un rīvētu citrona miziņu. Ievārījumu vāra 7 minūtes. Ja veidojas putas, noputo. Ievārījumu liek burciņās, aizvāko.

 

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

24

2014. gada 24. novembris

Vārda dienas

Velta, VeldaVīne, Vīna, Viners, Vinārs, Veltija, Velte, Velita, Veldra, Velards

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Mazmākoņains
Rīga pašreiz 0 ℃
Mazmākoņains

Vējš: 6 m/s

Saule lec: 08:23
Saule riet: 15:56
Dienas ilgums: 7:33

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

24.11.2014
Ienākt apollo.lv