Zemeņu un ērkšķogu ievārījums

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Zemeņu un ērkšķogu ievārījums

Foto: APOLLO

1 kg zemeņu
300 g ērkšķogu
600 g cukura
citrona miziņa

Pagatavošana:

Ērkšķogas notīra, liek katliņā, kur ielej nedaudz ūdens, pavāra, tad pieliek zemenes. Ogas pavāra 5 minūtes, tad pieliek cukuru un rīvētu citrona miziņu. Ievārījumu vāra 7 minūtes. Ja veidojas putas, noputo. Ievārījumu liek burciņās, aizvāko.

 

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

02

2015. gada 2. februāris

Vārda dienas

Sonora, SpīdolaBraiens, Braijens, Brains, Randa, Randija, Randolfs

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies
Rīga pašreiz +1 ℃
Apmācies

Vējš: 5 m/s

Saule lec: 08:19
Saule riet: 16:54
Dienas ilgums: 8:35

Valūtu kursi

02.02.2015
Ienākt apollo.lv