Zemeņu un ērkšķogu ievārījums

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Zemeņu un ērkšķogu ievārījums

Foto: APOLLO

1 kg zemeņu
300 g ērkšķogu
600 g cukura
citrona miziņa

Pagatavošana:

Ērkšķogas notīra, liek katliņā, kur ielej nedaudz ūdens, pavāra, tad pieliek zemenes. Ogas pavāra 5 minūtes, tad pieliek cukuru un rīvētu citrona miziņu. Ievārījumu vāra 7 minūtes. Ja veidojas putas, noputo. Ievārījumu liek burciņās, aizvāko.

 

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

22

2014. gada 22. jūlijs

Vārda dienas

Marina, Marika, MarijaMirjāma, Mirjana, Mirjama, Mārika, Marjama, Marīna, Marī

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Mazmākoņains
Rīga pašreiz +26 ℃
Mazmākoņains

Vējš: 3 m/s

Saule lec: 05:04
Saule riet: 21:55
Dienas ilgums: 16:51

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

22.07.2014
Ienākt apollo.lv