Zemeņu un ērkšķogu ievārījums

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Zemeņu un ērkšķogu ievārījums

Foto: APOLLO

1 kg zemeņu
300 g ērkšķogu
600 g cukura
citrona miziņa

Pagatavošana:

Ērkšķogas notīra, liek katliņā, kur ielej nedaudz ūdens, pavāra, tad pieliek zemenes. Ogas pavāra 5 minūtes, tad pieliek cukuru un rīvētu citrona miziņu. Ievārījumu vāra 7 minūtes. Ja veidojas putas, noputo. Ievārījumu liek burciņās, aizvāko.

 

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

30

2014. gada 30. oktobris

Vārda dienas

Ulla, Nadīna, AdīnaUļjans, Uļjana, Ullija, Uljans, Uljana, Ulita, Uldze, Ulda, Nadīne, Nadina, Nadija, Nadežda, Eila, Adīne, Adina

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Mazmākoņains
Rīga pašreiz +6 ℃
Mazmākoņains

Vējš: 2 m/s

Saule lec: 07:30
Saule riet: 16:44
Dienas ilgums: 9:14

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

30.10.2014
Ienākt apollo.lv