Ziedkāposti rīvmaizē

Apollo
17 komentāri

Nepieciešams:

Ziedkāposti rīvmaizē

Foto: http://www.flickr.com/photos/sylvar/ http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

ziedkāposts
3 ēdamkarotes rīvmaizes
50 g sviesta
dilles
100 ml skāba krējuma
sāls
pipari

Pagatavošana:

Ziedkāpostus izvāra, sagriež, apcep sviestā. Ziedkāpostiem pārkaisa rīvmaizi, turpina cept. Pārlej krējumu, pieliek sāli un piparos. Bagātīgi pārkaisa ar dillēm.

Ziedkāpostus var cept nesagrieztus - apviļā rīvmaizē un apcep sviestā.

Pasniedz kā piedevu vai pamatēdienu.

Rīvmaizes vietā var izmantot miltus.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

22.11.2017
Ienākt apollo.lv