Zivs cara gaumē

Apollo
38 komentāri

Gan svētkiem, gan ikdienai!

Ilustratīvs foto

Ilustratīvs foto

Foto: stu_spivack, CC BY-SA 2.0

Nepieciešams:

  • Baltās zivs fileja – 1 kg (tilapija, mintajs vai menca)
  • Cietais siers – 100 g
  • Tomāti – 1 gab.
  • Paprika – 1 gab.
  • Sīpols – 2 gab.
  • Majonēze – 150 g
  • Sāls, pipari, gaŗsvielas zivij – pēc garšas

Pagatavošana:

Notīriet un sagrieziet zivi lielos gabalos, sīpolus sagrieziet gredzenos. Sīpoliem pievienojiet garšvielas zivij, majonēzi, piparus, sāli un kārtīgi samaisiet. Sagatavotajā marinādē iejauciet zivs gabalus un ievietojiet ledusskapī uz 30-40 minūtēm.

Pārklājiet cepampannu ar cepampapīru un izkārtojiet uz tā zivi, pāri pārlejot marinādi. Pa virsu izkārtojiet apļos sgarieztu tomātu un salmiņos sagrieztu papriku, bet pāri pārkaisiet smalki sarīvētu sieru.

Cepiet cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā aptuveni pusstundu.

Pasniedziet ar kvinoju, savvaļas rīsiem vai jebkurām citām piedevām pēc jūsu izvēles.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

27.05.2017
Ienākt apollo.lv