Zivs «Tieši desmitniekā» no Grieķijas

Apollo
0 komentāru

Recepte nākusi no Grieķijas. Odziņa ir tās vienkāršība un lieliskais rezultāts.

Zivs «Tieši desmitniekā» no Grieķijas

Foto: no arhīva

Nepieciešams:

zivs pēc izvēles (neliela)
eļļa cepšanai
sāls
pipari
ēdamkarote miltu
rozmarīns
citrons
sīpols
100 ml baltvīna

Pagatavošana:

Zivi notīra un nosusina salvetē, apkaisa ar miltiem, sāli, pipariem un liek sakarsētā eļļā. Kad zivs no vienas puses apcepta, to apgriež, apkaisa ar rozmarīnu, pieliek sasmalcinātu sīpolu, pielej baltvīnu. Traukam uzliek vāku un pasautē piecas minūtes. Pasniedz ar dārzeņiem, pārslakot ar citrona sulu.

Pie laba vīna un interesantām sarunām — «tieši desmitniekā».

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

20.08.2017
Ienākt apollo.lv