Siera karbonādes

Dalīties Dalīties E-pasts Drukāt Iesūtiet ziņu Komentāri

FOTO: actuale.net

Visparastāko sieru var likt ne vien uz brokastu maizītēm, bet apcept un ēst kā karbonādi pusdienās vai vakariņās. Miltu vietā var izmantot saberztas kukurūzas pārslas bez cukura. Klāt labi garšos krāsnī cepti kartupeļi ar ķiplokiem un paprika.

Šajā ēdienā pats foršākais ir tas, ka siers ir mīksts un karsts.

Recepte
- divas pabiezas šķēles siera
- pusglāze kukurūzas pārslu
- ola
- nedaudz eļļas cepšanai

FOTO: actuale.net

Vispirms sasmalcina kukurūzu. Es to daru ar krūzīti – ieberu zupas šķīvī kukurūzu un ar krūzi izbradājos, līdz pārslas pārvērtušās pulverī.

Sasilda pannu un, kad karsta, uzlej eļļu. Tikmēr sagriež sieru, lēzenā šķīvī sakuļ olu un blakus liek šķīvi ar saberzto kukurūzu.

FOTO: actuale.net

Vispirms siera šķēli apmērcē olā.

Tad kukurūzā. Tas arī viss – liek uz pannas, apcep un ēd kopā ar kartupelīšiem un salātiem.

    Uz augšu