Cake Pops: našķi Mārtiņdienas tirdziņam un citiem svētku gadījumiem

Dalīties Dalīties E-pasts Drukāt Iesūtiet ziņu Komentāri

Cake Pops

FOTO: No personīgā arhīva

Tuvojas Mārtiņdiena un, protams, skolas gardumu tirdziņš, kur tirgot pašu gatavotus našķus. Lūk, ātra, vienkārša un garda recepte, kuru spēj pagatavot pat 11 gadus veca meitene. Iedvesmojies un izmēģini pagatavot Cake Pops jeb šokolādes bumbiņas - ne tikai Mārtiņdienai, bet jebkurai svētku reizei!

Sastāvdaļas 24 gab. Cake Pops (šokolādes bumbiņas uz kociņiem) pagatavošanai

250 Mascarpone siers

2 paciņas Selgas šokolādes cepumi

2 tāfelītes piena šokolādes

1 paciņa Sprinkles (krāsainie graudiņi dekorēšanai)

1 paciņa ar koka kociņiem

FOTO: No personīgā arhīva

Pagatavošana

Sasmalcina cepumus virtuves kombainā, pievieno Mascarpones sieru, kāmēr rodas masa, kuru var veidot kā plastilīnu.

FOTO: No personīgā arhīva

Masu samīca bumbiņās. Liek ledusskapī uz stundu, lai sacietē.

» Krēms brulē un eklēri - izsmalcinātas Francijas garšas saldākiem vakariem

FOTO: No personīgā arhīva

Izkausē šokolādi - liek vārīties katliņu ar ūdeni. Krūzītē ieliek šokolādi un liek katliņā kausēties. Kad šokolāde izkususi, ņem nost no plīts.

FOTO: No personīgā arhīva

Ņem laukā no ledusskapja Cake Pops (šokolādes bumbiņas), tos sprauž uz koka kociņiem, iemērc šokolādē un uzber Sprinkles (dekoratīvos graudiņus).

Sagatavotos Cake Pops liek atpakaļ ledusskapī, lai šokolāde sacietē.

Tad ņem laukā no ledusskapja un izbaudi savus Cake Pops! Neaizmirsti pacienāt draugus un tuviniekus! Lai labi garšo!

FOTO: No personīgā arhīva

Paldies manai 11 gadus vecajai meitiņai Justīnei par recepti! 

Uz augšu